KIWI minipris

Danmarks grønneste supermarked, som ikke fik lov til at hedde Danmarks grønneste supermarked, trods hidsigt koloreret medarbejdertøj og skrig-grønne indkøbsvogne! Stedet som vil være børnefamiliernes foretrukne og som giver dig
Discount på en ny måde. KIWI minipris er oprindeligt norsk, men rykkede til Danmark i 2008.


Jeg var så heldig at få lov til at arbejde med helt fra identitetsskabelse over kampagneudvikling til implementering, og derefter eksekvere et hav af tilbudsaviser, nyhedsbreve, salgsbreve, pos materialer, plakater, bannere, børnehjørner, medarbejdersager, events, radiospots og film.

 

Plakater

Avisopslag

 

Eksempler fra 1/2 MØMS kampagnen

Da Stiften.dk blev mømsificeret

Da KIWI minipris kom på TV

Og et lille indblik i ALT det andet

I løbet af halvandet år åbnede KIWI minipris små 60 butikker i Danmark og det var virkelig imponerende at se den kæmpe maskine, der går i gang, når det hele bare ruller. KIWI minipris var en fantastisk kunde at arbejde med. De er både modige, fornuftige og på vej frem. Og så har de rent faktisk noget ret unikt at byde på.

Sproget og humoren i KIWI minipris materialet er rigtig meget mig, så det var en stor fornøjelse at lave! Alle ideer og KIWI minipris sager er skabt på Sunrise sammen med AD’er Louise Arve (Og et hav af talentfulde rentegnere!)

Tilbage til portfolio

Advertisements
%d bloggers like this: